JustaEnergia celebra els 25.000€ d’estalvi dels establiments associats als Gremis de la FIHR amb Ajusta30

Des de que vam iniciar la nostra col·laboració amb la FIHR, hem anat coneixent el panorama energètic del sector de la restauració al nostre país. Un sector dinàmic que aixeca persiana cada dia, pendent molts fronts per tirar endavant el negoci i amb la vista posada en el client.
Estem molt contents d’haver contribuït a millorar la situació de consums energètics de molts associats, amb gestions finançades amb part de l’estalvi obtingut.
Per això volem regalar una auditoria de consum als 100 primers establiments que ens ho demanin abans del 15 de gener. Es tracta d’una eina molt potent, que us mostrarà en què esteu gastant de més i quant podeu estalviar. A més a més, us farà recomanacions concretes que podeu aplicar.
Només cal que envieu una factura completa d’electricitat al vostre gremi o a asesor@justaenergia.com.
Què hem fet fins ara a la FIHR?
Posem ordre al contracte de la llum
En lloc d’anar pagant factures sense entendre ben bé què és el que els estaven cobrant, força establiments s’han decidit a revisar els seus contractes i han aconseguit estalvis des del primer mes. Només els ha calgut enviar-nos una factura i cada mes s’estalvien uns diners que abans s’enduien les comercialitzadores.
Equips revisats
Hem revisat equips i instal·lacions a les cuines per valorar la seva eficiència energètica i determinar si hi havia possibilitats de estalvi. A l’hora de plantejar-se una reforma o nova construcció d’una cuina, és important fer aquesta valoració: per exemple, una campana extractora inadequada pel volum de feina o instal·lada de manera incorrecta pot ser una font d’incomoditat per treballadors i clients.
Un bon clima
Sabíeu que un sistema de clima vell pot arribar a suposar el 40% de la despesa total en energia d’un restaurant? En la majoria dels casos, la renovació dels sistemes obsolets s’amortitza en un any. Comoditat pels clients i estalvi econòmic: un duet guanyador.
Instal·lacions a punt de revista
Tenim la satisfacció d’haver millorat la seguretat en moltes instal·lacions, resolent situacions potencialment perilloses de les que no sempre se’n tenia coneixement previ. Amb aquestes actuacions ens avancem a les inspeccions (TUV, ECA, SGS, etc), adequant les instal·lacions a la reglamentació i afavorint uns consums òptims.
I encara ens queda molt de camí per fer! Avancem amb vosaltres i el projecte Ajusta30, la nostra iniciativa per transformar les instal·lacions energètiques del sector i fer accessibles les tecnologies més eficients i sostenibles pels vostres negocis.

No hay comentarios:

Publicar un comentario