JustaEnergia signa un important acord de col·laboració amb la FICCG

La Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica (FICCG) inicia una campanya per impulsar l’eficiència energètica dels establiments adherits al segell
La FICCC i JustaEnergia hem signat un acord de col·laboració per impulsar l’eficiència energètica entre els associats de la fundació: les federacions i gremis de l’àmbit de l’alimentació, organismes públics vinculats, així com professionals de la restauració, productors i distribuïdors.
A partir d'aquest acord JustaEnergia esdevé el col·laborador principal de la FICCG en l’àmbit energètic per a promoure les millors alternatives energètiques pels establiments i empreses associades, estretament relacionades amb el sector del turisme.
L'acord té com a objectiu dur a terme campanyes d’informació sobre eficiència energètica adreçades a les empreses turístiques i oferir serveis de gestió energètica adaptats a cada tipologia d’establiment en condicions especials, per aconseguir estalvi energètic a les instal·lacions dels associats, a més de garantir el funcionament òptim i el màxim confort.
Des de JustaEnergia aportem una experiència positiva en aquest àmbit, amb una mitjana d’un 20% d’estalvi en els consums energètics entre els nostres clients.
Per part de la FICCG, l’acord és una iniciativa per ampliar la contribució del sector a la sostenibilitat i avançar cap a un model de turisme competitiu i sostenible, tal com proposen els objectius per l’any 2017, proclamat per Nacions Unides com l’Any Internacional del Turisme Sostenible.

A la signatura de l’acord hi han estat presents la directora general de la FICCG, Pepa Aymamí, i els socis fundadors de JustaEnergia, Lluís Vicente i Raul Alonso. Sobre el mateix, Pepa Aymamí ha valorat positivament l’experiència de JustaEnergia a partir de la seva implicació en els projectes de divulgació i aplicació d’eficiència energètica de la Federació Intercomarcal d’Hostaleria i Restauració.

No hay comentarios:

Publicar un comentario