Dia Mundial de l'Eficiència Energètica


Cada 5 de març es commemora el dia mundial de l’eficiència energètica i ens agrada aprofitar aquesta data per aturar-nos, encara que sigui només un moment, a reflexionar sobre el que fem i perquè ho fem. 
JustaEnergia
Som un equip d’enginyers i professionals que ens dediquem cada dia a la gestió energètica, posant en joc tot el que sabem i les eines més avançades per trobar solucions per estalviar costos energètics als nostres clients, sense minvar la seva productivitat i confort.

En una primera fase la nostra gestió es finança amb part dels estalvis aconseguits. Es tracta de mesures d’optimització de tarifes, mesura de consums i mapa energètic de la instal·lació, canvi d’hàbits de consum i optimització d’equips.

Si ens quedéssim aquí, tindríem -tenim- clients satisfets, amb les seves instal·lacions ben endreçades i un compte de resultats alleugerit de malbarataments innecessaris. 

Però la nostra missió va més enllà: Un cop s’ha consolidat aquest primer estalvi, proposem mesures amb inversions mínimes, acompanyades de solucions de finançament ajustades, per actualitzar les instal·lacions amb equipaments més eficients i alternatives d’energies renovables.

Aquesta és la nostra manera d’entendre l’eficiència energètica, un camí per impulsar la competitivitat dels negocis reduint la despesa energètica i la petja de CO2 utilitzant les tecnologies netes més avançades.

I ens fa molt contents que els nostres clients comparteixin aquest compromís.

No hay comentarios:

Publicar un comentario