Eficiència Energètica: Primer pas cap a la sostenibilitat

Del 30 de novembre al 11 de desembre de 2015 més de 164 països participaran a la cimera de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (COP21). Han passat més de vint anys des de la primera convenció a Rio de Janeiro del 92 i des de llavors, les emissions globals de CO2 han anat augmentant, des dels 21.000 milions de tones en aquell any fins als 32.000 milions de tones registrats l’any 2012.

Tal com explica Mariano Marzo a l’article publicat a El Periódico de la Energia, els impactes del canvi climàtic ja s’han fet notar a tot el planeta.

Cal esperar que el creixent compromís de la ciutadania en general amb la sostenibilitat trobi ressò en les decisions i els recursos que es generin en aquesta cimera.

De fet, des de JustaEnergia observem com aquesta major consciència ha tingut el seu impacte en les empreses de sectors diversos, que es preocupen de gestionar els seus consums energètics de manera responsable i de reduir la seva petja de CO2.

La nostra gestió de l’eficiència energètica als edificis i instal·lacions industrials on intervenim consisteix en una primera fase d’avaluació de les necessitats i consums inicials d’energia per tal de establir un mapa energètic i dissenyar un pla d’actuació.

En una primera etapa s’apliquen mesures d’estalvi de baixa o nul·la inversió per part de l’empresa, amb la qual s’aconsegueixen estalvis significatius.

Posteriorment, a través de la inversió de part d’aquests estalvis s’implanten sistemes que utilitzen fons d’energies netes, com les renovables (fotovoltaica, geotèrmica) o provinents del reciclatge (biomassa).


El nostre compromís és ben clar: aportar solucions d’eficiència energètica a la indústria, les infraestructures i el sector serveis per millorar la seva competitivitat i fer la seva activitat més sostenible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario